March 9, 2015

DESPRE SENTIRE

“Simte, iubeste, ajută” este sloganul sub care s-a infiintat  Asociatia Sentire, organizatie non-guvernamentala a carei activitate are ca principal scop promovarea şi dezvoltarea serviciilor de sănătate mintală, respectarea demnităţii umane şi a drepturilor omului.

Viziunea noastră este să devenim cel mai eficient furnizor de servicii adresate cetăţenilor cu probleme de sănătate mintală din judeţul Olt.

Misiunea noastră este să oferim suport prin acordarea de servicii sociale persoanelor cu probleme de sănătate mintală, familiilor și comunităţilor aflate în situaţii de dificultate.
07122012225
Valorile pe care dorim le transmitem:

Sensibilizare – Organizăm acțiuni de sensibilizare, conștientizare și educare a comunității privind problematica serviciilor de sănătate mintală.

Eficacitate – Monitorizăm cu atenție măsura în care activitățile planificate sunt realizate și sunt obținute rezultatele planificate.

Non-discriminare – Promovăm ideea că orice om, indiferent de rasă, clasă socială, etnie, gen, orientare sexuală, credințe religioase sau alte criterii de arbitrare, este egal în demnitate și trebuie judecat în același mod și pentru aceleași virtuți și defecte ca oricare altul.

Tranparență – Menținem cele mai înalte standarde de profesionalism în desfășurarea activităților noastre fiind deschiși și transparenți cu partenerii și colboratorii noștri.

Implicare – Credem în toate acele inițiative care sunt bazate pe soluţii inovative şi care ne ajută să ținem pasul cu schimbările mediului socio-cultural.

Responsabilizare – Desfășurăm acțiuni de responsabilizare și empatie socială, comunitară, individuală sau instituțională.

Educare continuă – Folosim orice prilej de a învăța, a ne dezvolta și a da transmite toate acestea.